loader image

Shafa Resources Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Shafa Resources Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Shafa Resources Sdn Bhd

SHAFA RESOURCES SDN BHD adalah sebuah syarikat milikan penuh bumiputera yang ditubuhkan pada 15 Mac 2013 beroperasi di Kawasan Perindustrian Sinar Andalas, Senawang Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus. Syarikat mempunyai kilang memproses Minyak Habatus Sauda bagi menampung permintaan semakin tinggi khususnya di Malaysia, Indonesia, Brunei & Singapura. Kilang ini mempunyai pengiktirafan MeSTI oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di samping mempunyai pengiktirafan HALAL oleh pihak Jabatan Kemajuan Agama Islam Malaysia (JAKIM). Matlamat utama syarikat SHAFA adalah dapat menyumbang khidmat di dalam memartabatkan amalan pemakanan sunnah, khususnya produkberasaskan Habbatus Sauda. Sinonim dikenali sebagai Pengilang Minyak Habbatus Sauda Perahan Segar Malaysia, syarikat menjalankan pemasaran borong dan runcit produk di bawah jenama SHAFA HABBATUS SAUDA. Minyak Habbatus Sauda hasil perahan syarikat SHAFA digunakan secara meluas oleh syarikat lain di Malaysia yang membuat produk Minyak Habbatus Suda di dalam bentuk softgel ataupun kapsul.

Minyak Habbatus Sauda 100ml (Premium Ethiopian)

Dihasilkan melalui perahan bijian Habbatus Sauda Ethiopia kualiti terbaik dengan kaedah perahan sejuk pertama“first cold pressed”. Mempunyai kadar Thymoquinone (TQ) yang tinggi, aroma rasa yang kuat & segar, lebih pedas dengan kualiti jauh berbeza berbanding kebanyakkan produk import minyak habbatus sauda lain di pasaran. Minyak Habbatus Sauda ini juga sebagai pemakanan tambahan yang baik untuk amalan rutin harian.

Minyak Habbatus Sauda 100ml

Dihasilkan melalui perahan bijian Habbatus Sauda negara Asia Selatan kualiti terbaik dengan kaedah perahan sejuk pertama “first cold pressed”. Mempunyai aroma rasa yang segar, bau harum habbatus sauda terserlah, kualitinya jauh berbeza berbanding kebanyakkan produk import minyak habbatus sauda lain di pasaran. Minyak Habbatus Sauda ini juga sebagai pemakanan tambahan yang baik untuk amalan rutin harian.