loader image

SH Hot Resources

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SH Hot Resources

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

SH Hot Resources

SH Hot Resources “SHHR” ditubuhkan pada tahun 2016, untuk menjadi syarikat pemimpin pengedar, pembekal dan pengilang produk premium makanan dan minuman sejuk beku pengkhususan dalam minuman tebu & minuman semulajadi organik tulen yang lain.

Premium bermaksud kami memberikan produk kualiti tertinggi kepada industri makanan minuman dan juga kepada pasaran runcit. Kami kini dikenali pengedar dan pembekal kualiti kepada industri pemakanan dan servis. Ini menjadi kejayaan dan peluang terbuka untuk mengembang ke pasaran runcit melalui jenama tersendiri “FreshCane & FrostyGoods” yang kini menjadi pemain utama dalam kategori ini. Jenama kami mencerminkan matlamat berterusan kami untuk menyediakan produk kualiti tertinggi dan menawarkan pilihan baru kepada pengguna pada nilai yang hebat.

Misi SHHR adalah:
Memberikan produk & servis kualiti tertinggi kepada Industri Makanan & Minuman
Menyediakan Khidmat pelanggan Cemerlang dan penambahbaikan produk
dan servis yang berterusan di luar jangkaan.
Cipta & Tanam hubungan jangka panjang yang berjaya bersama pelanggan, pembekal dan rakan kongsi.

Visi SHHR adalah untuk menjadi peneraju pasaran produk premium dalam industri makanan dan minuman terutama produk semulajadi organik tulen & perkhidmatan yang cekap yang di luar jangkaan.

Di SHHR, misi kami adalah untuk memberi inspirasi & memupuk potensi manusia, (satu orang, satu minuman, satu impian, satu kemungkinan pada satu masa).

Tebu Segar Premium FreshCane 500ml

Tebu Segar FreshCane 500ml (Frozen packed) Terbaik dari Ladang! Minuman tebu 100% Premium, tulen buatan semulajadi (Natural) amat menyegarkan, memantapkan dan memberi tenaga. Diproses & diekstrak, dijamin bebas dari hampas.Tiada mengandungi gula Tambahan, Tiada Bahan Pengawet atau Tiada Pewarna Tiruan. Memang best untuk diminum di hari panas!

FG Premium Tebu Calamansi 500ml

Flavor terbaru kami ialah Tebu Calamansi, adalah tebu Premium tulen campuran bersama Limau Kasturi. Rasa minuman ini kelainan yang unik- Segar & Mantap! Pasti menyegarkan hari anda! Minuman (Frozen packed) ia diProses & diekstrak, dijamin bebas dari hampas. Minuman tebu 100% tulen buatan semulajadi (Natural) Tiada mengandungi gula Tambahan, Tiada Bahan Pengawet atau Tiada Pewarna Tiruan. Pure & lazat tau!

FG Premium Mata Kucing 480ml

Produk terbaru Mata Kucing Segar (Frozen packed). Diantara minuman terlaris dibulan Ramadan, Minuman ini menyerikan dan memantapkan! Ia Premium 100% buatan bahan semulajadi (Natural ingredients). Memberi tenaga dan penuh berkhasiat. Juga mengandungi buah Golden Longan untuk dikunyah. Pasti nyaman & lazat.

FG Fresh Durian Belanda 500ml

Durian Belanda Segar 500ml.(Frozen packed) adalah minuman yg menyihatkan dan menyegarkan. Ia juga mengandungi banyak khasiat dan faedah. Minuman ini 100% tulen buatan semulajadi (Natural) dan Premium. Tiada mengandungi gula Tambahan, Tiada Bahan Pengawet atau Tiada Pewarna Tiruan.

FG Premium Roselle Hibiscus 480ml

Minuman Roselle Hibiscus 480ml adalah minuman yang menyerikan dan berkhasiat buat semua. Minuman ini 100% Buatan Premium & semulajadi (Natural). Terdapat banyak khasiat didalam kandungannya. Tiada mengandungi Bahan Pengawet atau Tiada Bahan Campuran.

FG Premium Lai Chi Kang

Lai Chi Kang (Sweet Lotus Seed Soup) adalah pencuci mulut yang terdiri daripada pelbagai bahan yang telah dimasak sebelum dicampur dalam sirap. Dianggap mempunyai sifat "penyejukan", ia boleh dihidangkan hangat atau sejuk dengan kiub ais. Bahan-bahan untuk pencuci mulut ini mungkin berbeza dari satu tempat ke tempat tetapi yang utama ialah biji teratai, longan, mentol teratai, kesemak kering dan kacang malva