loader image

Rezeki DS Enterprise

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Rezeki DS Enterprise

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Rezeki DS Enterprise

Rezeki DS Enterprise (CA0225317-V) adalah sebuah syarikat Bumiputera yang berstatus pemilikan tunggal yang ditadbir oleh Haji Mohd Sabri bin Osman. Syarikat ini membekalkan produk-produk Muslim IKS terutamanya bangkit santan dan bangkit cheese di Petronas dan Shell terpilih, Muslim Mart, restoran-restoran terpilih di Malaysia. Syarikat ini akan memastikan setiap produk yang dibekalkan adalah berkualiti serta memenuhi permintaan orang ramai bagi membina reputasi dan menjadi pembekal utama produk-produk IKS di seluruh Malaysia. Syarikat ini telah ditubuhkan pada 11 Julai 2015 dan beroperasi di No 1 Lorong Sungai Isap Perdana 2, 25150 Kuantan, Pahang.

Bangkit Santan (30pcs)

Produk makanan ini merupakan produk yang berasaskan tepung ubi, gula, santan dan telur. Bangkit santan bersaiz kecil ini mengandungi 30pcs sebalang. Produk-produk makanan ini telah mendapat sambutan dalam pasaran kerana ia memenuhi citarasa setiap lapisan masyarakat.

Bangkit Santan (90pcs)

Produk makanan ini merupakan produk yang berasaskan tepung ubi, gula, santan dan telur. Bangkit santan bersaiz besar ini mengandungi 90pcs sebalang. Produk-produk makanan ini telah mendapat sambutan dalam pasaran kerana ia memenuhi citarasa setiap lapisan masyarakat.

Bangkit Cheese

Produk makanan ini merupakan produk yang berasaskan tepung ubi, gula, butter dan cheese. Bangkit cheesel ini mengandungi 45pcs sebalang. Produk-produk makanan ini telah mendapat sambutan dalam pasaran kerana ia memenuhi citarasa setiap lapisan masyarakat.

Kerepek Bawang

Produk makanan ini merupakan produk yang berasaskan bawang. Kerepek bawang ini seberat 250gm sepaket. Produk-produk makanan ini telah mendapat sambutan dalam pasaran kerana ia memenuhi citarasa setiap lapisan masyarakat.

Kuih Batang Buruk

Produk makanan ini merupakan produk yang berasaskan tepung beras, tepung gandum, kelapa, telur, gula dan kacang hijau. Kuih batang buruk ini seberat 350gm sepaket. Produk-produk makanan ini telah mendapat sambutan dalam pasaran kerana ia memenuhi citarasa setiap lapisan masyarakat.