loader image

Red Empire Spring Lab

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Red Empire Spring Lab

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Red Empire Spring Lab

Red empire spring lab adalah sebuah syarikat yang berkaitan media, pemasaran dan komunikasi. Di era pembangunan yang pesat berasaskan “Artificially Intelligence” (AI), syarikat kami memperkenalkan teknologi yang berinovatif untuk mempertingkatkan perkhidmatan di sektor media dengan menggunakan teknologi terkini. Di samping itu, syarikat kami turut membantu mempertingkatkan teknologi keselamatan dan perlindungan. Antara porduk AI yang kami tawarkan adalah seperti, “AI counter information, S1 spray robot dan food delivery robot”.

Information counter T5 model

Robot information counter ini dilengkapi dengan paparan bersaiz 27 inchi LCD di mana ia menyediakan pelbagai fungsi yang menarik antaranya ialah, ia menjalankan tugasnya sebagai AI receptionist kaunter. Robot ini akan membantu dari segi petunjuk arah, berkomunikasi bersama pelanggan serta membantu untuk mendaftar maklumat pelanggan.

Sanitizing robot S1 Model

Sanitizing robot ini akan melakukan sanitasi tanpa bantuan tenaga manusia. Ia bergerak sendiri mengikut laluan yang telah ditetapkan. Pakar jurutera akan melakukan sesi pemetaan terlebih dahulu di lokasi yang telah dikenalpasti. Selain itu, pembasmian kuman ini mengandungi cecair sejenis hypochlorous acid terbukti berkesan dan selamat untuk manusia.

Food Delivery Robots

‘Food delivery robot’ adalah robot yang bertindak menghantar hidangan kepada pelanggan. Biasanya robot ini digunakan di restoran. Robot ini juga dapat menjimatkan tenaga pekerja serta tidak perlu pekerja yang ramai perlu bekerja dalam satu masa. Robot ini berfungsi untuk membawa hidangan lebih dari 600 jenis hidangan boleh dihantar setiap hari.