loader image

Olley Food Industries

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Olley Food Industries

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Olley Food Industries

Olley Food Industries adalah sebuah syarikat bumiputera melayu sepenuhnya yang berdaftar di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 yang mula beroperasi Januari 2015. Kilang Olley mula beroperasi di Rembau, Negeri Sembilan serta mempunyai kilang bertaraf GMP di Kota Kinabalu, Sabah. Kami merupakan 100% syarikat bumiputera yang menghasilkan produk berasaskan Roselle & Sarang Burung Walit.

Pengasasnya En.Zamri Abu mula mendapat bimbingan daripada Mardi dan Jabatan Pertanian bagi menghasilkan produk yang berasaskan Roselle dan Sarang Burung Walit . Olley telah memasarkan serta membuat produk sendiri berasaskan Roselle dan Sarang Burung Walit yang dikenali sebagai NESQ.

Kini, Olley Food Industries mampu membantu usahawan baru dalam pembuatan produk OEM dan stokis serta ejen di bawah NESQ. NESQ juga mempunyai cawangan di Kedah dan Johor.

Ingat Roselle, Ingat Olley.

NESQ Walit Botol

NESQ Pati Sarang Burung Walit 2 in 1. Boleh dimakan dan disapu pada kulit. Packaging dalam bentuk botol kaca 375ml.

NESQ Walit Box

NESQ Pati Sarang Burung Walit 2 in 1. Boleh dimakan dan disapu pada kulit. Packaging dalam bentuk sachet. 1 box ada 15 sachet.

NESQ Sabun

NESQ sabun adalah sabun sarang burung yang amat baik untuk masalah kulit yang dihadapi. Berat NESQ Sabun adalah 35 g. Boleh dipakai seluruh badan dan muka.

Roschnell

Roschnell adalah produk pati sarang burung walit dan camopuran Roselle yang diperkaya dengan vitamin C. Produk ini mengandungi 15 sachet dalam 1 box.

Kordial Roselle

Kordial Roselle kita mempunyai 2 saiz yang berbeza bagi botol besar 840ml manakala botol kecil 340ml. Kordial ini boleh dibancuh dan untuk lebih manis boleh tambah lagi air gula bagi yang ingin rasa manis.

SmartQ

Makan Tambahan untuk kanak-kanak bagi mencergaskan minda mereka. Bahan yang digunakan adalah Roselle, Sarang Burung, Madu dan Kismis.