loader image

Imperia Asia International Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Imperia Asia International Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Imperia Asia International Sdn Bhd

Imperia Asia International Sdn Bhd merupakan syarikat Bumiputra dan bergiat dalam industri jus minuman kesihatan berjenama sejak 2010. Dalam tempoh 10 tahun sejak mula operasi, syarikat telah menubuhkan anak syarikat dalam sektor pertanian seperti kelapa sawit, tanaman cili fertigasi, baja organik dan lain-lain.Imperia Asia Agro Farm memulakan industri cili kering premium dan Imperia Asia Plantation melibatkan sektor perladangan bagi penanaman kelapa sawit. Imperia Asia telah menerima pelbagai bimbingan dan khidmat nasihat dari pelbgai agensi seperti PUNB,MARDI,MARA,FAMA, STeP, MATRADE dan lain-lain.Imperia Asia kini giat mengembang perniagaan ke luar negara di indonesia dan Filipina.

Platinum Ladyxara White

Platinum Ladyxara White jus dengan extra kolegen merupakan ekstrak daripada ramuan semuajadi seperti kurma,buan tin, kismis, manjakani, kacip fatimah dan lain-lain. Ia membantu masalah luaran dan dalaman wanita , membuat kembali dara serta menaikan seri wajah.Sesuai bagi pesakit diabetis.

Ener-G Plus

Minuman Ener-G Plus digunakan secara tradisional untuk meningkat stamina, kesihatan dalaman dan kesihatan lelaki. Ia mengandungi ramuan pati buah kurma, buah Roselle, delima dan buah Mangga Afrika. Sesuai bagi yang punyai masalah seksual, penyakit kronik seperti kencing manis, gaout dan darah tinggi

4Z Formula

4Z Formula merupakan baja yang diformulasikan daripada 100% bahan organik, bersifat kompos. . Dimana tidak menggunakan tinja pencernaan haiwan. Baja ini berkesan sewal 3 hari, dimana mempunyai booster untuk penggalak tanaman dimana ianya mampu melebatkan daun, bunga dan buah. Baja ini adalah sejenis serbuk. Baja ini memang sesuai untuk semua jenis tanaman hiasan dengan kaedah penggunaan 2 dalam 1 iaitu kaedah semburan ataupun taburan.

Baja Bio-Subo

Bio Subo merupakan baja yang diformulasikan daripada 100% bahan organik, bersifat kompos. Dirumus dengan menggunakan sedikit tinja pencernaan haiwan iaitu tinja arnab. Bertindak seawal 7 hari, dimana mempunyai booster untuk penggalak tanaman dimana ianya mampu melebatkan daun, bunga dan buah. Baja ini adalah sejenis serbuk. Baja ini memang sesuai untuk semua jenis tanaman hiasan.

Serbuk Cili

Serbuk cili imperia asia dihasilkan dari cili kering premium kurang pedas. Dihasilkan tanpa bahan pengawit dan perisa tambahan. Serbuk cili ini ready-to-eat enak dimakan bersama piza, nasi goreng dan masakan pasta.

Cili Kering Potong, Cili Kering Akar & Cili Kering Premium

Jenis Cili kering yang dihasilkan untuk segment pelanggan yang berlainan. Cili kering premium untuk suri rumah yang inginkan masakan cili kurang pedas dan organik. Cili kering potong untuk suri rumah yang ingin mudah dan cepat kerana cili kering potong ni dah siap potong dan ditapis asingkan biji cilinya. Manakala Cili kering Akar pula untuk pengguna yang ingin makan masakan yang pedas berapi. Cili kering Akar ni jenis cili yang pedas dah dikeringkan sesuai untuk masakan seperti tomyam, masakan bergoreng dan sup.