Powered by Web Design Malaysia
Tell us who you are and how our products and services can help you.
HIJRAH BANANA COCOA MENGANDUNGI EKSTRAK KOKO, PISANG, BUAH TIN, MADU, ARABIC GUM, BADAM, KISMIS DAN TAMAR YANG SEDIA & SEDAP UNTUK DIMINUM. KEMANISANYA ADALAH MENGGUNAKAN NANO SWEETENER IAITU PEMANIS GULA DARIPADA EKSTRAK TEBU. IANYA SESUAI UNTUK KANAK-KANAK DAN SEISI KELUARGA.
SALT COLA ADALAH PRODUK MINUMAN BIKARBONAT YANG SIHAT DIMANA BAHAN UTAMA DI DALAM MINUMAN INI ADALAH GARAM HIMALAYA. SALTCOLA JUGA TIDAK MENGGUNAKAN GULA PASIR YANG BIASA DIGUNAKAN DALAM MINUMAN BIKARBONAT TETAPI IANYA MENGGUNAKAN E950 (KALIUM ACESULFAME). SALTCOLA MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI KKM SEBAGAI MINUMAN PILIHAN SIHAT.
RUMUSAN ISTIMEWA FORMULASI EKSTRAK UTAMA IAITU EKSTRAK LOHAN, TONGKAT ALI DAN KOPI ARABICA SERTA DIPERKAYA DENGAN GANDINGAN EKSTRAK TULEN 3G: GOJI, GINSENG DAN GUARANA. PRODUK INI TURUT MENGGUNAKAN NANO SWEETENER SEBAGAI PEMANIS GULA DARIPADA ESKTRAK TEBU.
NANO SWEETENER MERUPAKAN PRODUK YANG DIPERBUAT DARIPADA EKSTRAK TEBU YANG BERFUNGSI SEBAGAI PEMANIS GULA. IANYA SESUAI UNTUK DIGUNAKAN DI DALAM MASAKAN ATAU MINUMAN.
BANANA MILK WITH DATES DIRUMUS KHAS DENGAN MENGGUNAKAN SUSU TEPUNG BERKUALITI TINGGI YANG DIIMPORT DARIPADA NEW ZEALAND. GABUNGAN BERSAMA EKSTRAK PISANG DAN MANISNYA MENGGUNAKAN PEMANIS GULA NANO SWEETENER MENJADIKAN IANYA MINUMAN YANG LAZAT DAN BERKHASIAT.
PRODUK SUPERIOR KOPI O LOHAN MERUPAKAN RUMUSAN ISTIMEWA DARIPADA ESKTRAK LOHAN DAN KOPI ARABICA. KOPI INI JUGA TURUT TELAH MENGGANDUNGI PEMANIS GULA NANO SWEETENER DI DALAM SETIAP UNCANG YANG MENJADIKAN IANYA MUDAH DISEDIAKAN. ANTARA KELEBIHAN LAIN KOPI O LOHAN INI MEMPUNYAI VITAMIN A DAN VITAMIN C.
DIGUNAKAN SEBAGAI PRODUK PEMBERSIHAN RINGAN & SEDERHANA SEPERTI PERMUKAAN MEJA, CERMIN DAN SEBAGAINYA. TURUT BERFUNGSI SEBAGAI PEMBUNUH BAKTERIA DAN KUMAN 99.9999%. BAUAN GAHARU.
FORMULA UBAT GIGI YANG MENGANDUNGI BIO FS HAP KALSIUM BERASASKAN SISIK IKAN TALAPIA (PERTUMBUHAN KALSIUM DAN GIGI SENSITIF) DAN BERTEKNOLOGI NANO. DIPERTINGKAT DENGAN GABUNGAN KAYU SUGI DAN HABBATUS SAUDA YANG MENGANDUNGI NUTRIEN DAN BAHAN ANTI-BAKTERIA SEMULAJADI UNTUK MENCEGAH PEMBENTUKAN BAKTERIA BERPUNCA DARIPADA KAVITI.