loader image

Harmony Health Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Harmony Health Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Harmony Health Sdn Bhd

Harmony Health Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Januari 2020, dan merupakan sebuah syarikat sendirian berhad yang diperbadankan di Malaysia di bawah Akta Syarikat 2016. Syarikat ini terlibat terutamanya dalam perniagaan pembuatan dan pengedaran produk makanan kesihatan dan pemakanan yang sesuai untuk semua peringkat umur. Secara amnya, syarikat ini dilihat berpotensi berkembang apabila permintaan terhadap produk kesihatan meningkat dari semasa ke semasa. Selain itu, pendedahan tentang kepentingan kesihatan dalam kehidupan seharian juga dilihat semakin berkembang pada semua peringkat umur terutamanya golongan remaja dan dewasa.

BLACK GARLIC HARMONY HEALTH

Bawang hitam Harmony Health merupakan bawang putih tunggal di proses melalui proses fermentasi selama 90 sehingga 120 hari. Rasanya sangat sedap seperti buah Prune dan kebaikan sangat luar biasa iaitu bagus untuk imunne booster, anti radang, anti oksidan yang sangat tinggi. Kebaikannya bagus untuk mereka yang mempunyai kencing manis, darah tinggi, gout, kolestrol.

MOONLIGHT BERRIES

Moonlight Berries merupakan minuman kesihatan dan kecantikan, sesuai untuk masalah kulit, masalah gastrik, sebu perut, kembung perut dan angin. Sesuai di minum bersama campuran buah strawberry dan sesuai dijadikan icecream.

MOONLIGHT TEA

Moonlight tea merupakan minuman kesihatan sesuai untuk merkea yang ada masalah Kencing manis. Bahan dalam moonlight tea mengandungi tea hijau, roiboss, tea merah, gymnema dan campuran buah strawbery dan rasberry serta stivea.

KURMA AJWA, KURMA SAFAWI DAN KURMA MARIAMI

Kurma Harmony Health Tuaian Baru, diimport dari Madinah. Sesuai untuk dijadikan makanan harian dan untuk menjaga kesihatan.

MOONLIGHT CLOVIT

Produk Moonlight Clovit sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah long covid, ia melegakan penafasan dan paru paru. Rasanya segar dan sangat berkhasiat untuk kesihatan.

OLIVE OIL/MINYAK ZAITUN

Minyak Zaitun merupakan makanan sunnah yang sesuai untuk dijadikan makanan harian untuk menjaga kesihatan badan.

SACHA INCHI

Sacha inchi adalah minyak dari kekacang dari tumbuhan, kaya dengan omega 3 seperti minyak ikan, ia sesuai dimakan untuk menurunkan gula dalam darah, tekanan darah tinggi, kolestrol dan untuk kesihatan badan.

HABATUS SAUDA

Habatus Sauda merupakan makanan sunnah sesuai diamalkan untuk menjaga kesihatan.

CRUNCHEE FRUGEE

Buah buahan dan sayur sayuran kering.