loader image

Globalez Resources Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Globalez Resources Sdn Bhd

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Globalez Resources Sdn Bhd

Globalez Resources Sdn. Bhd. (GRSB)) merupakan salah satu anak syarikat Aez Masyi Sdb Bhd yang bertempat di Seri Kembangan, Selangor. Ditubuhkan pada Mac 2013, GRSB telah mengeluarkan produk makanan dan minuman jenama “BIOMASYI” yang memfokuskan kepada kesihatan tubuh badan.

Gula Kelapa Organik

Diperbuat dari sari nira kelapa asli. Gula Kelapa mengandungi lebih banyak mineral seperti kalsium, potassium dan zat besi berbanding dengan gula pasir hampir tiada mineral. Amat sesuai diamalkan oleh pesakit diabetis, sebagai penganti gula tebu dan lebih sihat.

Jus Botanik

Gabungan terbaik bahan semulajadi ini membantu untuk meningkatkan kesihatan optimum, meningkatkan imun, antioksidan dan sebagai sumber tenaga yang baik.

Jus Halia Madu

Halia dikenali sebagai remedi yang baik untuk migrain, sakit kepala, keradangan dan kebaikan madu sebagai rawatan untuk beberapa penyakit.

Jus Teh Lemon Madu

Lemon telah terbukti sebagai aktibakteria yang kuat, antiviral dan meningkatkan imun dengan ditambah dengan kebaikan madu dan cuka sari epal, gabungan yang hebat ini dapat mempertingkatkan lagi kadar kesihatan jantung.

Madu Tualang

Madu Tualang adalah dari hutan multifloral Malaysia yang tinggi khasiatnya pada tubuh badan manusia. Dihasilkan poleh lebah batu (Apis-dorsata), yang membina sarang pada dahan Pokok Tualang yang tinggi terletak terutamanya di utara-wilayah barat Semenanjung Malaysia. Madu Tualang mempunyai antimikrob, anti-radang, antioksidan, antimutagenik, antitumor dan membantu mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit.