loader image

Black Seed Marketing

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

Black Seed Marketing

WEBSITE

1 of 9

CONTACT FORM

2 of 9

WHATSAPP

3 of 9

WATCH VIDEO

4 of 9

FACEBOOK

5 of 9

YOUTUBE

6 of 9

INSTAGRAM

7 of 9

TWITTER

8 of 9

BROCHURES

9 of 9

SAY HELLO TO US!

Tell us who you are and how our products and services can help you.

Drop your name card here (jpg and png only):

Black Seed Marketing

Black Seed Marketing (BSM) ialah pengeluar makanan di bawah jenama Tok Guru dengan lebih 10 tahun pengalaman. Di samping itu, kami juga menyediakan pelbagai produk di bawah jenama Tibbuna. Selain itu, kami turut mengedar produk coklat Bumiputra iaitu Chocodap’s.

Chocodap's Classic Chocolate

Chocodap's Classic Chocolate ada pelbagai jenis, antaranya coklat Almond Milk, Raisin Milk, Hazelnut Dark dan Almond Sesame. Setiap pack 100 g. Bagi yang nak borong, terdapat juga pack per sekilo. . Almond Milk : Rasa coklat seakan Cadbury. Paling hot item. Always stock licin. Hampir semua golongan suka. . Raisin Milk : Sama seperti Almond Milk. Cuma didalamnya ada kismis. Rasa manis + masam kismis. Sedap dan sangat sesuai pada mereka yang tak makan kacang. . Hazelnut Dark : Pahit tapi hazelnut dark Chocodap's ni tidak terlalu pahit macam coklat lain. Akan rasa lemak-lemak coklat masa makan tu. . Almond Sesame : Boleh tahan hot item juga. Ada bijan hitam dicampur dengan white choc. So, rasa manis white agak kurang. Tapi sedap dan ramai peminat.

Chocodap's Premium Box

Chocodap's Premium Box adalah gabungan 4 jenis coklat Classic dan 1 coklat limited edition dalam bekas yang cantik. Sangat sesuai dijadikan hadiah. Selain Premium Box Strawberi, terdapat juga Premium Box Almond White dan Premium Box Hazelnut Milk.

Chocodap's Truffle Yogurt

Chocodap's Truffle Yogurt adalah gabungan coklat truffle dan yogurt iaitu Truffle Mango, Truffle Hazelnut, Truffle Chocoflakes dan yang terbaru Truffle Tiramisu. Yogurt pula ada 3 perisa iaitu Yogurt Original, Yogurt Strawberi dan Yogurt Mango. . Truffle Mango : Rasa serbuk koko yang pekat diiringi oleh rasa mango yang masam manis. Truffle Hazelnut : Serbuk koko yang pahit tapi dihujungnya terasa hazelnut yang paling superb. Truffle Chocoflakes : Rasa serbuk koko yang padu. . Yogurt Mango : Buah mangga madu campur dengan yogurt dijadikan sebiji coklat. Yogurt Original : Rasa asli seperti makan yogurt perisa natural yang masam manis dan boleh hilangkan loya tekak dan mengidam. Yogurt Strawberi : Rasa buah strawberi campur manis susu.

Chocodap's Minibite

Chocodap's Minibite baharu yang lebih eksklusif dan dengan packaging yang menarik. Rasa yang sangat sedap dan tak muak. Sekali makan pasti nak makan lagi.

Chocodap's Choco Bar

Chocodap's Choco Bar / Coklat bar ni kosong tiada badam dalamnya. Rasa macam milk choc. Tapi tak terlalu mais. Just nice sangat sesuai untuk buat doorgift.